top of page

Ambitiøse partnerskaber

partners team handshake.jpg

CheckWare opbygger ambitiøse partnerskaber til samlede digitale sundhedstjenester!

Sammen leverer vi løsninger, som giver en bedre brugeroplevelse for sundhedspersonalet og øger mulighederne for en mere aktiv patientmedvirkning.

Vi er en solid partner, som tager samfundsansvar inden for økosystemet for digitale sundhedstjenester og ønsker ligeværdige partnere, som kan dække vores kunders samlede behov.

DIPS logo png

Sammen med DIPS leverer vi en integreret løsning til vores fælles kunder i Helse Vest, Helse Sør-Øst og Helse Nord og til private sygehuse.

Extensor logo png

Sammen med Extensor leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner, psykisk behandling og rehabilitering.

Sammen med Atea leverer vi løsninger til medicinsk fjernopfølgning til kommuner.

Digitale kortlægninger fra CheckWare er fuldt integreret i Visma Flyt til PPT.

ASPIT logo png

ASPIT tilbyder CheckWare som et fuldt integreret modul i PsykBase, som benyttes af privatpraktiserende psykiatere og psykologer.

Sammen med Intromat, et forskningsprojekt ejet af Helse Bergen, udvikler vi løsninger til digital behandling inden for mental sundhed.

Avans Soma logo png

Sammen med Avans Soma leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner, psykisk behandling og rehabilitering.

HK data logo png

Sammen med Vitec HK Data leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner. 

Sammen med Forskningssenter for Digitale Psykiske Helsetjenester arbejder vi for at øge brugen af ​​digitale psykologiske interventioner.

NorskHelsenett logo.png

CheckWare er partner med Norsk Helsenett.

DIFI digitaliseringsdirekturatet.png

Partnerskabet med DIFI gør det muligt at logge på via ID-porten.

TellU logo png

Partnerskabet med Tellu giver mulighed for at integrere sensorer i vores løsning.

CheckWare er stolt af at være medlem af:
NSCC_Logo.png
HealthTechNordic_logo_RGB.png
Norway Health Tech logo png
bottom of page