Ambitiøse partnerskaber

CheckWare opbygger ambitiøse partnerskaber til samlede digitale sundhedstjenester!

Sammen leverer vi løsninger, som giver en bedre brugeroplevelse for sundhedspersonalet og øger mulighederne for en mere aktiv patientmedvirkning.

Vi er en solid partner, som tager samfundsansvar inden for økosystemet for digitale sundhedstjenester og ønsker ligeværdige partnere, som kan dække vores kunders samlede behov.

DIPS

Sammen med DIPS leverer vi en integreret løsning til vores fælles kunder i Helse Vest, Helse Sør-Øst og Helse Nord og til private sygehuse.

Sammen med Extensor leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner, psykisk behandling og rehabilitering.

Digitale kortlægninger fra CheckWare er fuldt integreret i Visma Flyt til PPT.

ASPIT

ASPIT tilbyder CheckWare som et fuldt integreret modul i PsykBase, som benyttes af privatpraktiserende psykiatere og psykologer.

Avans Soma

Sammen med Avans Soma leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner, psykisk behandling og rehabilitering.

HK data

Sammen med Vitec HK Data leverer vi digitale kortlægninger til tværfaglige specialiserede misbrugsbehandlingsinstitutioner. 

Sammen med Atea leverer vi løsninger til medicinsk fjernopfølgning til kommuner.

CheckWare er partner med Norsk Helsenett.

Partnerskabet med DIFI gør det muligt at logge på via ID-porten.

CheckWare er stolt af at være medlem af: