top of page

Om CheckWare

CheckWare er en vigtig partner inden for digitale sundhedstjenester. Vi er en norsk softwarevirksomhed, som har en førende position inden for digital patientdeltagelse.

Vi gør det muligt for patienterne at medvirke i deres egen behandling via digitale kortlægninger, fjernopfølgning og netbaserede behandlingsprogrammer. Manuelle og papirbaserede rutiner og diagnosespecifikke løsninger er erstattet af en komplet digital løsning, som kan tilpasses ethvert behandlingsforløb og integreres i kundens andre systemer.

CheckWare giver adgang til alle nødvendige kortlægningsværktøjer. I dag har virksomheden digitale distributionsrettigheder til over 1300 kortlægningsværktøjer, psykometriske tests, PROMs og interviewskemaer. Disse benyttes inden for alle dele af sundhedssektoren. Kunden kan også lave sine egne kortlægningsværktøjer, der kan kobles på sundheds-apps.

Patienten besvarer kortlægningerne hvor som helst og på hvilken som helst enhed. Sundhedspersonalet får umiddelbart adgang til patientens status og udvikling over tid. Personalet bliver bedre forberedt til mødet med patienten ansigt til ansigt og kan følge op og overvåge sundhedstilstanden på afstand. Dette giver en høj grad af patientmedvirken, øger kvaliteten af behandlingen og frigør ressourcer.

CheckWare er udviklet til hospitaler, klinikker og kommuner og leverer løsninger med høj faglig kompetence og kvalitet til digitale kortlægninger, fjernopfølgning og netbaserede behandlingsprogrammer.

Vi er dedikerede over for vores kunder, pålidelige og bruger innovation til at levere kvalitet.

Vi har leveret løsninger til digital patientmedvirken siden 2007 og har i dag kontorer i Norge, England og Polen.

Vision og værdier

Vores vision er, at patienter verden over skal have bedre og mere effektiv hjælp via digital medvirken.

Vi er dedikerede til vores kunder og kolleger

Vi er pålidelige

Vi er innovative

Vi leverer kvalitet

Fakta

2007

CheckWare blev etableret af klinikere i Norge i 2007

250

Over 250 klinikker og sundhedsorganisationer bruger vores løsning

738 000

patienter har brugt kortlægninger via CheckWare

Ledelse

AAA- Stig_edited.jpg

Stig Husby

Chief Technology Officer
AA- Frode.jpg

Frode Næss

Chief Operating Officer
Kim2.jpg

Kim Mugaas

Vice President Sales
AA- Erik.jpg

Erik Stiklestad

Vice President Engineering
bottom of page